Prijzen

Transparante prijzen

Je vindt het belangrijk dat je vooraf weet waar je aan toe bent en liefst van al wil je zeker niet te veel betalen voor het galvaniseren of verzinken.

Daarom hanteren wij een transparant prijzensysteem waarbij de prijs per kilogram afhangt van de aangeleverde materiaalmix en van de hoeveelheid. Wij vertellen er jou persoonlijk graag meer over. Je contacteert ons uiteraard vrijblijvend.

Kostenbeheersing thermisch verzinken

Naast het transparant houden van de verzinktarieven is het van het allergrootste belang dat je jouw totale kosten voor thermisch verzinken beheerst.

Dat betekent dat je best ook rekening houdt met je kosten voor transport, eventuele wachttijden en gebruikelijke files. Rekening houdend met het volume van je order is het vaak goedkoper en efficiënter om je goederen door ons te laten afhalen en terugleveren.

Zo betaal je alleen voor de werkelijke ruimte die je nodig hebt en niet voor een hele vracht. Bovendien kan je je eigen vrachtwagen(s) en personeel dan inzetten voor andere taken, die je meer opleveren dan naar de verzinkerij te rijden.

Offerte of tarief voor het galvaniseren?

Je zal het vanzelf merken: de meeste van onze klanten vragen in een eerste fase vaak een offerte voor elk project, voor elke zending.

In een tweede fase wordt een tarief voor het galvaniseren en een berekeningswijze afgesproken.

In de derde fase breng je gewoon het materiaal want je weet al wat het galvaniseren zal gaan kosten en je weet zeker dat je nooit te veel betaalt, zeker niet in verhouding tot de geleverde service en kwaliteit!

Via het offerteformulier kan je een offerte aanvragen.