Service

Haal- en brengservice van onze verzinkerij

U kunt uw te verzinken materiaal door ons laten ophalen en uw verzinkte materiaal door ons weer laten afleveren. U heeft namelijk niet steeds een optimale, volle vracht. U staat wel eens in de file.

Uw tijd is kostbaar en uw brandstof ook. U kunt tijd, ergernis en een heleboel geld uitsparen omdat de transportservice van onze verzinkerij uw staal laat carpoolen. Bovendien heeft u nooit meer last van laad- en wachttijden. Wij bieden het u graag aan. Laat u verrassen en probeer het!

Bestanden

Eigen transport van uw te verzinken materiaal

Uiteraard bent u vrij om uw transport zelf te regelen. Wij waarderen elke order en wij zijn blij wanneer u bij ons naar binnen rijdt. U zult merken dat wij steeds alles in het werk stellen om het lossen en laden van het te verzinken materiaal zo vlot mogelijk te laten verlopen.

Zo hebben wij geïnvesteerd in extra laad- en losmiddelen en in weegbruggen die tot op 2 kilogram nauwkeurig meten. Zo slagen wij erin de laad- en wachttijden maximaal te reduceren. U kunt deze laad- en wachttijden natuurlijk ook helemaal uitschakelen door gebruik te maken van onze transportservice.

Kwaliteit thermisch verzinken

U een goede kwaliteit van galvaniseren of verzinken beloven is niet zo moeilijk. Alleen moet deze belofte ook waargemaakt en gewaarborgd worden. In ons team is iedereen daarvan doordrongen. Kwaliteit is de eerste en belangrijkste reden die uw keuze om met ons samen te werken bepaalt, want u heeft er niet veel aan als de kwaliteit van het thermisch verzinken niet constant op een hoog niveau is en blijft.

Om de kwaliteit te waarborgen hebben wij geïnvesteerd in vernieuwde zinklegeringen die onder meer zorgen voor een verminderde aangroei bij silicium- en fosforrijke staalsoorten. Zo wordt de Sandelin curve doorbroken. Om het niet te technisch te maken: u bent bij ons verzekerd van een mooie, egale en optisch strakke zinklaag met een goede hechting.

Uiteraard voldoet ons verzinkingproces aan de internationale EN-ISO 1461 normen.

Passiveren van verzinkt materiaal

Indien u het wenst kunnen wij uw materialen na het verzinken ook passiveren in ons koelbad. Hierdoor wordt witroest voorkomen en blijft het materiaal langer glanzen. Ook kunnen wij u een gedetailleerd verslag van de uitgevoerde laagdiktemetingen meeleveren.

Leveringstermijn verzinken

Ook de leveringstermijn bepaalt in hoge mate uw tevredenheid en dus maakt deze een onlosmakelijk deel uit van de kwaliteit van de diensten die wij u leveren.

U kent ongetwijfeld het cliché “de leveringstermijn is in overleg te bepalen”. Wel,… bij ons werkt het echt zo. We maken een afspraak en komen die na. Het is dus van het grootste belang dat uw verwachtingen en onze beloftes realistisch zijn en blijven. Ook u heeft namelijk grote invloed op de leveringstermijn. Indien u uw te verzinken materialen later dan afgesproken aanlevert, wordt het voor ons extra moeilijk om de levertijd te respecteren.

Hetzelfde geldt bij het aanleveren van slecht of moeilijk te verzinken onderdelen. U leest er meer over bij onze adviezen.